Δευτέρα 17/12/2018 Ενημερωτικός εκδοτικός συνεταιρισμός 7 C° Θεσσαλονίκη
 • Η ΚΟΙΝΣΕΠ και το χρυσόμαλλο δέρας

 • * Χλευάζουν την ΚΟΙΝΣΕΠ των πρώην αξιωματούχων της εφημερίδας Μακεδονία! Παιχνιδίζοντας με το αρτικόλεξο κάνουν λόγο για Κίνημα Ομοτράπεζων Ιεροφαντών Νευμάτων Σουλοπούλου Εμφανώς Παραπληροφορούντων.

   

  * Δέρας χρυσόμαλλο κουλαντρίζει ο Ιάσων Φωτήλας -τέως Ποτάμι νυν ΝΔ! Τη μια μέρα ησπάσθη τη χείρα του χουντικού μητροπολίτη Αμβρόσιου. Την επόμενη παρέστη στην ημέρα μνήμης των θυμάτων της τρανσοφοβίας. Τα μέλη της τρανς κοινότητας έχει, ως γνωστόν, προγράψει ο πάλαι ποτέ χωροφύλακας βασανιστής της Μακρονήσου! Βουλευτής - χέλι.

   

  * Θάβουν την πλημμυροπαθή Ρένα Δούρου τα ΜΜΕ του (εν τη ευρεία έννοια) ομίλου Μαρινάκη! Πού το κλίμα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 όταν τη συναντούσε... τυχαία σε ταβέρνες ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Ευτυχώς έχει στήριγμα των Μελισσανίδη!

   

  * Επικηρυγμένο του Facebook του Νίκου Καρανίκα στη χλιδάτη Μύκονο. Έστω κι αν ουδόλως ευθύνεται για τα γραφέντα η... Μήκων η υπνοφόρος!

   

  * Γενναίος μακεδονομάχος -σε αντίθεση με τον μειοδότη Μπουτάρη- παραμένει ο βασιλικός θεματοφύλακας της συμβασιλεύουσας! Άλλωστε ο Τζιτζικώστας προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης Ψωμιάδη οπότε είναι λογικό και επόμενο να συμπλέει ιδεολογικά στο θέμα της FYROM με τον Πανίκα! 

 • Pressenger

  Pressenger ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
  Ενημερωτικός Εκδοτικός
  Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης

  Αγίας Σοφίας 94,
  τ.κ.: 54634
  τηλ.: 6974-557792
  inbox@pressenger.gr

  Σχετικά με το pressenger.gr

  Έτος ίδρυσης 2016
  Σχεδιασμός – ανάπτυξη:
  ομάδα pressenger.gr

  Μέλος του    

  Τα υπογεγραμμένα κείμενα
  απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

  Επιτρέπεται και παροτρύνεται
  η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων,
  αυτούσιων ή διασκευασμένων, με κάθε μέσο
  υπό τους όρους
  - αναφοράς στην πηγή προέλευσης (pressenger.gr)
  - διατήρησης του όρου ελεύθερης διάθεσης
  σε κάθε αντίγραφο ή παράγωγο έργο.